O nama


Vrljić d.o.o.

Vrljić d.o.o. je krojački obrt od 1994 godine. Tada smo imali viziju postati vodeća tvrtka u Hrvatskoj za proizvodnju tekstilnih proizvoda, danas to više nije vizija, u ukupnoj strukturi tekstilne industrije zauzimamo jedno od najznačajnijih mjesta sa znatnim udjelom u zaposlenosti i unapređenju ukupnog gospodarstva Hrvatske.


Počeli su poslovati kao malo obiteljsko poduzeće sa samo dvoje zaposlenih, danas su njih dvoje direktori, a 10 ljudi radi za njih i s njima. Na početku smo poslovali na 3 m2, zbog ekspanzije poslovanja danas raspolažemo sa skladišnim prostorom od 500 m2 i nekoliko dostavnih vozila.


Naši klijenti prepoznaju nas po izvanrednom odnosu kvalitete proizvoda i njihove cijene, zbog čega su nam vjerni od samog početka osnivanja tvrtke pa sve do danas - zahvaljujemo na iskazanom povjerenju. Sretni smo da ste i Vi zadovoljni. Vaše zadovoljstvo, naš je pokretač da budemo još bolji.

Inovativne ideje i kreativni dizajn naš su zaštitni znak, a vrhunska kvaliteta uvijek će biti osnova na kojoj gradimo sve proizvode i usluge. Na trendove i želje odgovaramo fleksibilnošću i razumijevanjem za najzahtjevnija očekivanja naših cijenjenih klijenata.

Učinili smo i korak dalje, naše poslovanje prelazi nacionalne granice zahvaljujući učinkovitom timskom radu usmjerenom na kvalitetu proizvoda, motiviranim suradnicima i racionalnoj upotrebi resursa, ali prije svega kompetentnim i brzim odgovorima na zahtjeve tržišta.

Upoznajte nas

Mirjana Vrljić

Direktor

Branko Vrljić

Direktor

Brankica Vrljić

Administrator

Tomislav Vrljić

Dizajner

Naši klijenti

Surađujemo s najboljima kao što su:

Vaše mišljenje nam je važno!

Također, pozivamo Vas i da nas kontaktirate.
Za sve informacije, upite i prijedloge vezano uz naše proizvode i o nama stojimo vam raspolaganju.

Kontaktirajte nas